torsdag 18. juli 2013

Bakklandet,en gråværsdag.


En spasertur gjennom Bakklandet,en av de gamle bydelene i Trondheim
Bakklandets skydsstasjon er stedet for en kopp kaffe,eller et godt måltid.Var dessverre ikke åpnet enda denne formiddagen da jeg ruslet rundt.
Her er alt skakt,gammelt og skjevt. Stedet har sjel,trivelig atmosfære og gode vafler.. Og klappkak!Trampe,den berømte sykkelheisen.


Koselig spasertur denne rolige formiddagen.Den gamle bybro,er lykkens portal......Mange små utesteder,noen små koselig butikker,et galleri + litt til ..

Idyll...
Krana-her bodde jeg før. Savn...
7 kommentarer:

 1. Åhh, så fint. Her rusla jeg 15. juli i fjor. Hadde vært i et fantastisk bryllup dagen før, og brukte ettermiddagen på Bakklandet før toget gikk nordover på kvelden. Da kom jeg til erkjennelsen av at jeg har brukt alt for lite tid i Trondheim, så det får jeg se til å rette på når anledningen byr seg.

  SvarSlett
 2. Jeg har også bodd i Trondheim. Jeg jobbet på NTH og vasset i unge studenter :)))). Byåsen var mitt sted, stille og rolig gate med digre eneboliger og turmuligheter i mange retninger. Jeg har enda kontakt med min vertinne. Hun ble gammelbesta for mine barn. Jeg er ganske godt kjent på Bakklandet også. Sist jeg var der, besøkte jeg Cafe Gåsen. Det er også en stund siden. Trondheim er en fin by... Fortsatt god helg!

  SvarSlett
 3. Det er så herlig med Trondheim er at det er så mange muligheter,så mye å se. Og det meste er innen rekkevidde: )
  Men dessverre cafe Gåsa er borte.Og de var virkelig et sted med sjel. Bryggen,og Chablis er også borte.Men Naboens med flytebrygge er fortsatt endel av Bakklandet. Jeg savner å bo der...
  Var nettopp i Ålesund,og er fortsatt litt trist for at jeg fikk utforsket for lite.Men sånn er det med weekendturer,det blir for liten tid.... Prøver å dra til et nytt sted i Norge vært år,selv om det er i nærheten. Litt bit for bit....

  SvarSlett
 4. Elsker Trondheim!!
  Nydelig by ;o)

  SvarSlett
 5. Dessverre i Trondheim jeg var enda ikke. Tusen takk for fine bilder.
  Älesund jeg kjenner så fin byen. Nå jeg har min barnebarna til meg
  men ti dager og jeg reiser til Norge. Endelig. Siden jeg lære norsk
  jeg var ikke i Norge. Og nå det er tid igjen - eller?
  Ha en herlig sommer videre Wenche. Hjertelige hilsen sender deg Viola.

  SvarSlett
 6. Jeg måtte innom å titte da jeg så bilder fra Bakklandet. Jeg var på min første Trondheimstur i juni og ble veldig betatt av Bakklandet!

  SvarSlett
 7. Flere grunner til å besøke Trondheim, ser jeg! Takk for titten!

  SvarSlett