fredag 16. april 2010

Toppturer og andre irritasjonsmomenter...


Selvfølgelig skal alle som liker å være ute på toppturer nå om dagen.
Om været ikke er det beste,eller om det er varsel om snøskred så skal man opp-må da ha noe å skryte av første dag på jobb etter prestasjonen..
Og selvfølgelig klarer du å legge brirkebeinern inn på samme helga så har du klart og komme med blant toppene i næringslivet..
Alle på jakt etter den rikitge påskebrunfargen,riktige solbrillene,utstyr og selvfølgelig er humøret kunstig skrudd på der man peser seg opp den siste kneika 2000 m over havoverflata.
Og når man kommer opp ser man seg fortvilet rundt ; er det ingen bok å skrive navnet sitt i?  Og kaldt er det,blåser og alt for my skaresnø.Etter 2 minutter så har man snudd.
men historien om den fabelaktige toppturen eller skituren varer kveld etter kveld,mangt et gjesp blir kvalt av tilhørere med andre interesser....
Hva med frimerkesamling eller mynter? har man glemt den gode gamle fotballkort samlingen?
upps...ligger begravd under alt avdankete sportsutstyret fra tidligere år.
Det virker i allefall sånn når man leste og så på nyheter rundt påsketider.
Nå er selvfølgelig syklene kommet frem,de dyreste med alle slags finesser,selvfølgelig med en gul sykkeljakke og fancy sykkelsko så nominerer de gatene og beiene..
Gang og sykkelstier som man bruker millioner på å lage er ikke bra nok for disse,nei midt i kjørefletet ligger de med sin tohjuling uten motor,men med gir og brems,og gjerne sykles det to og to...
En stakkars toyotaeier blir sett ned på,kjører da bil(tror ikke tanken er der at kanskje så kjører man 10  mil for dagen....tar litt tid å sykle da!)
Blir så irritert noen ganger...Og da nevnte jeg ingenting om rulleski!!

2 kommentarer:

 1. Ja, du får no sagt det! Jeg satt rystet i bilen, andre påskedag, når vi kjørte hjem fra høtta. Mengder med syklister i veien!!!Jeg skjønner ikke at de tørr å ligge sånn i veien, på så hardt trafikerte "hjemreisedager". Sport, med livet som innsats? Det ska liksom være helsebringende å trimme???

  SvarSlett
 2. Også har de ingen skyld hvis uhellet er ute,og trafikkregler er det ikke så nøye med.
  men det må jeg si at det gjelder en "viss" type syklister...

  Tror jeg tar livet med ro,og hører fuglene synge når jeg er ute å sykler...hehe

  ha en fin søndag

  SvarSlett