fredag 28. oktober 2016

Hva nå?

Denne bloggen er nå min dårlige samvittighet...   Må innrømme at det er andre medier som trekker min interssse.

Jeg fortsetter med å tenke mitt, gå turer, strikke og alt det andre ,bilder blir lagt ut på Instagram.

Her er jeg i gang med å strikke en kofte. Gammelt mønster fra Sandnes, liggersom  gratisoppskrift på siden deres. Kofta heter Meldal,og er en gave til en med sterke bånd til Meldal.Meldal er nabo kommunen min,og er en kommune med mye historie.


Hvis det er noen som vil følge meg på Instagram så er dere hjertelig velkommen . På Instagram heter jeg Dikesekra. velkommen .

9 kommentarer:

 1. Det blir ei nydeleg kofte :) Eg har ikkje prøvd meg på Instagram. God helg.

  SvarSlett
 2. Den blir flott, synes det er dumt hvis du slutter å blogge ! Blir inspirert av det du lager, hilsen Beth

  SvarSlett
 3. Nydelig kofte du strikker:-) Hilsen fra Marianne

  SvarSlett
 4. Sånn er det bare.. Blogging tar tid, og det skal ikke føles som noe "må" ting.. Takk for det du har delt med oss (Jeg håper jo selvsagt du kommer innom en gang i blandt, for jeg er ikke på instagram - har valgt å holde meg unna flere medier..). Koften din ser iallefall spennende ut, så kanskje du bare kan legge inn et bilde av den når det er ferdig.. God helg til deg. Klem fra Inger Johanne

  SvarSlett
 5. Jeg er ikke på Istagram... det er synd...
  Kanskje du kommer av og til HER :-)))
  Veldig fint mønster har Meldal kofte. Ønskers masse glede med strikke
  videre. Klem fra Viola

  SvarSlett
 6. Takk for koselige kommentarer hos meg. Jeg er så langt ikke på Instagram, men kommer jeg meg dit, så finner jeg deg. Jeg blogger litt i hytt og vær for tiden, og det kan gå lenge mellom hver gang. Men likevel vil jeg ikke slette bloggen, den er på sett og vis en form for minnebok fra noen år i livet mitt. Forøvrig: nydelig kofte!

  SvarSlett
 7. Heisann! Fin fin kofte... Eg har ei liggande...på pinnane...og fleire prosjekt eg ikkje kjem i land med, diverre... Eg har lagt deg til på instagram ( eg er @aneogstorsjal ;) og bloggen "mittveslebakeri" klem til deg :)

  SvarSlett
 8. Takk for kjempefin blogg :)

  SvarSlett