lørdag 23. juli 2016

Lillesøsterkjoler

Strikket 2 små kjoler i New Zealand lammeull. Tror det er det drøyeste garnet jeg har strikket av,også blir det utrolig mykt etter vask.
Oppskriften har jeg brukt mange ganger. Den finner man gratis hos Tora Frøseth.
Denne kjolen er anvendelig til mye og vokser med barnet.
Har brukt kun 100 gr lammeull+ noen rester babyull.

Så nå er det å finne noen små babyjenter som passer disse :-)

4 kommentarer:

 1. Dette var kjempesøte kjoler, og navnet var passende. Jeg har tittet rundt i bloggen din på mitt første besøk, og ser at du lager mye fint. jeg vil gjerne følge deg videreog titter innom igjen. Og kanskje finner jeg frem til dette kjolemønsteret, jeg har selv brukt et annet jeg er godt fornøyd med og skal blogge mer om kjoler jeg har strikket etter dette mønsteret nå i sommer.Ønsker deg ei fin sommeruke!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk,det var hyggelig :-)

   Slett
 2. Så fine. Når jeg ser på alt det flotte du lager, så tenker jeg at det er så fint at noen holder håndarbeidstradisjonene i hevd. For tiden strikker jeg pledd i bomullsgarn, de blir nærmest for helsetepper å regne. Men greie å ta til når jeg ser på TV, for store til å ta med når jeg drar på besøk. Ha en fortsatt flott og flittig sommer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk.Man velger det tidsfordrivet man selv er fornøyd med :-)
   Selv liker jeg helst småplagg. Håper på flere barnebarn å strikke til :-) Før holdt jeg på med mye annet enn strikking. Kanskje prioriterer jeg annerledes en dag..

   Slett