tirsdag 22. desember 2009

Lunsj muffins

Disse skal jeg bake i morgen.Fikk lyst til å prøve noe nytt nå som julen står foran vår dør...


3 ss margarin
1/2 hakket løk
Litt hakket purreløk
6-7 hakkete søltørkede tomater
3 kopper mel
1 ts bakepulver
1 ts salt
1/4 ts pepper
1 1/2 kopp melk
2 kopper revet ost
1 skinke eller bacon i terninger
Alt blandes og fylles i store muffinsformer (fylles halvfull)
Stekes ved 180 grader i ca 30 minutter


Her er noen andre gode muffins..
Frys dem ned, og ta med en på jobben for eksempel!
De er KJEMPESUNNE!
1 stk løk
1 ss olivenolje
100 g mager kesam
12 stk marinerte soltørkede tomater
50 g kokt skinke/rent kjøtt/kyllingfile.
Deig: 4 dl grovbakstmel
2 ts bakepulver (event Natron)
1 ts salt
2 stk egg
2 dl Biola naturell
1 ss olivenolje
Rør deig-ingrediensene sammen. Ha i de øvrige ingrediensene. Tilsett Biola til du får rett konsistens. Ha i STORE muffinsformer.
Stekes midt i ovnen i 20-30 min på 200 grader varmluft.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar